Роджърс се превърна във фаворит номер 1 за уволнение във Висшата лига

16:22
Роджърс се превърна във фаворит номер 1 за уволнение във Висшата лига
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е фаворит на букмейкърите да стане първият уволнен треньор във Висшата лига този сезон.

Ливърпул стартира трагично сезона - от пет мача няма победа, намира се на 12-о място в класирането на английския елит, а участието на осминафиналите в Шампионска лига остава под въпрос. Това накара букмейкърите да свалят ставките за уволнението на Роджърс.

Другите двама претенденти за първи уволнен треньор в Англия са мениджърът на последния в класирането Куинс Парк Рейнджърс - Хари Реднап и треньорът на закъсалия Астън Вила - Пол Ламбърт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deyangeorgiev97
29.11.2014 13:16

Стягай се Роджърс... Оправи защитата а не да коментираш ние да вкараме повече отколкото да допуснем! Шампион се става с здрава защита! Не го ли разбра миналата година? Това ли ти бяха трансферите? Смешна работа... Един Юрген Клоп ако беше с тези пари щеше да купи анонимци които не ги знаем и накрая резултата минимум щеше де бъде класиране в Шампионска Лига- МИНИМУМ. Все още имам малко вяра в теб, заради много добрия минал сезон. Но не изискващ достатъчно от играчите. Самочувствието им е много паднало. С играчи в нападение като Борини и Ламбърт няма да стане. Колкото до Балотели се знае че не може да е важна фигура в отбора.

LFC_Fan93
28.11.2014 19:22

Хората тук не вярват,че един играч е способен да промени коренно един отбор.И аз не вярвах,но като видях какво беше Ливърпул със Суарез миналият сезон и Ливърпул без него разбрах,че един играч може да промени един цял отбор.Сега нещата са същите само че играч който в случая може да промени отбора се казва Стъридж,липсата му се отразява не на отбора и психически.Балотели има нужда от партньор до себе си по-раздвижен такъв,какъвто е англичанина,а не свръх бавния и тромав Ламбърт.Отбора има нужда от Стъридж,защото отбора свикна с него и сега липсата му е очебийна,защото малко или много той се превърна в лидер миналият сезон и при неговото завръщане морала на отбора,както се казва ще се вдигне и вярвам,че това ще се види на терена и то моментално.
Ключът за изхода от кризата на отбора е завръщането на Стъридж дотогава нещата няма как да се променят,защото проблема не е само физичеки или тактически,той е психически,а оттам идват и всички останали проблеми.А Роджърс няма тази енигма,този авторитет като треньор,което го прави неспособен да надъха момчетата,както някои от по-опитните си колеги.

scouser_pool
28.11.2014 18:15

Въобще какви са тия "ставки" , Хари Реднап пък още по-малко вероятно е да го уволнят , Пол Ламбърт само ако запишат още доста загуби ама не ми се вярва...много по-възможно е на Съндърланд или УБА наставника да уволнят , там няма никакъв прогрес 1,2 години

scouser_pool
28.11.2014 18:11

Има ли къде да заложа , че НЯМА да го уволнят?Ще направя лесни пари*smile**cigarette*

Hitchhiker1902
29.11.2014 04:14

Лесни, лесни... Сам БР намекна, че ако не почнат да побеждават е пътник. Миньоле почти го уволни в сряда, но Владо Стоянов му даде нов шанс. Сега всичко е в ръцете (или краката) на Базелци...

DDC19
28.11.2014 23:39

Ама ти беше и толкова сигурен , че суарез няма да напусне

sensea
28.11.2014 18:48

Лробвай в Бет 365 приемат всякакви залози ....и на мен не ми се вярва ...миналата година Пул как дръпна втория полусезон....