Равенството на Лудогорец - Ливърпул донесе награди в Еврофутбол

17:02
Равенството на Лудогорец - Ливърпул донесе награди в Еврофутбол
Равният резултат на двубоя от груповата фаза на Шампионска лига между Лудогорец и Ливърпул донесе награди на участниците в официалната страница на Еврофутбол във Фейсбук. Седмина от 66-те, познали печелившата разлика – равенство в сблъсъка, получават по един ваучер на стойност 100 лв. от магазини за спортни артикули. Общо 1003-ма изпробваха уменията си в четвъртия етап на инициативата, свързана с представянето на разградчани в най-големия европейски клубен турнир.

Играта стартира в края на септември с първия мач на "орлите“ срещу Реал Мадрид в София и ще продължи до 09.12.2014 г., когато отново излизат срещу "белия балет“ в последна среща от групите.


Играта стартира в края на септември с първия мач на разградчани срещу Реал Мадрид в София и ще продължи до 09.12.2014 г., когато отново излизат срещу "белия балет" в последна среща от групите.
 

Ето и имената на щастливците, които получават награди от този, предпоследен етап от играта:


-
Калоян Малакчиев, от гр. Русе;
-
Павел Петров, от гр. София;
-
Нели Стефкова, от гр. Русе;
-
Явор Петров, от гр. Русе;
-
Марин Копаранов, от гр. София;
-
Димитър Йорданов, от гр. Бургас;
-
Митко Димитров, от гр. Добрич.


От 27.11.2014 г. до 09.12.2014 г. тече и последният кръг на играта, този път за "Ще вкарат ли и двата отбора гол в сблъсъка Реал Мадрид - Лудогорец“. Наградите са седем ваучера по 50 лева
за магазини за спортни артикули, а участието е безплатно и не е обвързано със залог. За да се включи, всеки трябва да попълни регистрационната форма, както и да даде съгласието си чрез приложението да бъдат изтеглени данни, налични в профила му във Facebook. Той е длъжен и да се запознае с правилата преди да направи своята прогноза. В играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години.

Най-големите майстори на прогнози ще получат награди! Освен за всеки кръг, по седем броя ваучери на стойност от 50 лв. и 100 лв., определяни чрез жребий между позналите, Еврофутбол се е погрижил с подаръци и за "редовите“ познавачи – тях ги очакват три лаптопа Toshiba Satellite L50-B-16Q. Ще ги получат тези, които са с най-голям брой натрупани точки от всички кръгове, отново избрани на случаен принцип.


За верни отговори се считат официално обявените резултати за конкретните срещи на сайта: www.eurofootball.bg.

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ И СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ЛУДОГОРЕЦ!

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация