Дерменджиев: Няма как Ливърпул да ни подцени

20:25
Дерменджиев: Няма как Ливърпул да ни подцени
Няма никакъв вариант Ливърпул да подцени Лудогорец в мача между двата отбора от група В на Шампионската лига. Мнението е на наставника на орлите Георги Дерменджиев, цитиран от "ТВ7". Според него главната причина за това е, че англичаните вече са усетили силата на българския шампион. Дерменджиев бе провокиран от въпрос, дали Ливърпул не постъпва високомерно, като се отказа да тренира тази вечер на Националния стадион "Васил Левски", където утре от 21:45 ч. започва срещата.

Ето какво заяви Дерменджиев:

"При всички случаи ще бъде много труден мач. Трябва да направим зрелище за хората.
Ще играем свободно, ще се постараем да направим така, че да победим. Играчите са достатъчно мотивирани да спечелят, но дори и да загубим не мисля, че ще бъде фатално.

В Англия ни беше първи мач в Шампионската лига и тогава не ни познаваха. Сега Ливърпул и Брендън Роджърс са наясно със силните ни страни. Мисля, че те ще заложат всичко за утрешната среща. Сигурен съм, че Роджърс ще излезе с най-доброто. Не искам да отличавам никого от неговия тим, англичаните имат доста играчи, които могат да направят всичко с топката. Много стойностен отбор са, атакуват и се защитават всички заедно, като тим.

Относно грешките в защита на предния мач с Базел - имаме изграден отбор, всеки може да сбърка в даден мач, но аз много вярвам на футболистите в Лудогорец. Добре се познаваме с Ливърпул, няма какво да се изненадаме, ще играем хубав футбол. Иначе не е приятно да не играеш на собствения си стадион, но пък публиката, която ни подкрепя в София е страхотна и това ще се види и утре.

Това че Ливърпул не тренира на Националния стадион не означава, че има подценяване. Те имаха тежък мач в Англия в неделя, познавам програмата и методиката им, те работят в момента за възстановяване. Ливърпул може да има психологически проблеми, но разполагат със страхотни футболисти и е въпрос на време да започнат да печелят.

Страхотно е, че се обръща внимание на българския футбол заради един отбор като Лудогорец, който е на едва четири години."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
25.11.2014 21:39

Мисля ,че ще е един от най тежките...