Байерн получи рекордна оферта за Франк Рибери

12:27
Байерн получи рекордна оферта за Франк Рибери
Ръководството на Байерн Мюнхен съобщи, че в клубът се е получила оферта за 25-годишния футболист Франк Рибери, но отказа оповестяване на детайлите. Изпълнителният директор на клуба Карл Хайнц Румениге призна, че предложението не идва от Реал Мадрид.

Според медиите на Острова впечатляваща оферта към Байерн Мюнхен е дело на Челси, а стойността на предложението е 70 милиона паунда. Ако трансферът се осъществи, то той ще бъден рекорден за привлечен играч в английската Висша лига.

Така новият мениджър на "сините" Карло Анчелоти смята, че ще се пребори с конкуренцията на Барселона и Реал Мадрид, които също са кандидати за подписа на френския национал.

До момента Челси привлече трима нови играчи през летния трансферен прозорец. Това са Рос Търнбул от Мидълзбро, Даниел Стъридж от Манчестър Сити, Юри Жирков ЦСКА Москва.

Както е известно преди няколко дни ръководството на Челси отправи оферта от 60 милиона евро за 19-годишния бразилския голмайстор на Милан Алешандре Пато.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dido_Man_U
08.07.2009 18:02

Роналдо беше по-добър от Рибери миналата година но сега е съвсем различно *sick*

arsenov
08.07.2009 16:21

butona а ти ако смяташ че роналдо струва 80м паунда начи си по малумен и от перес

butona
08.07.2009 15:30

който си мисли че рибери струва 70 милиона лири не е наред.той за един сезон да напрай някой и друг силен мач и дотам.роналдо за 3 години в юнайтед вкара 66 гола а рибери освен някой финт друго не може

azur
08.07.2009 14:42

Този материял идва от английски вестник, а както знаете там спекулациите са най - големи !! Но ако е вярно това, то след Реал Мадрид се нарежда Челси по безумни покупки !! Наистина е много добър Рибери, но аз си падам по политиката на Платини ... без големите пари, че играчите да играят сърцато ! Равностойни отбори и интересни мачове !

Nenoph
08.07.2009 13:26

kristoBG, в официалните сайтове пишат само потвърдени сделки и новини! Тук говорят само за оферта към клуба, трябва мн вода да изтече преди да се стигне до окончателен трансфер. Съвсем друг е въпросът, че Рибери ще остане в Мюнхен и през следващия сезон *wink*

krisoBG
08.07.2009 13:12

ае стига с тея глупости .. нито в официалния сайт на Челси , нито в този на Байерн пише нещо подобно.. бих искал Рибери да акостира на "Стамфорд Бридж" , но едва ли ще стане .. писна ми вече тука да чета за такива несъществуващи оферти, само и само да налеете масло в огъня..