БФС глоби ЦСКА с 5000 лв., решението за Гонзо е отложено

17:06
БФС глоби ЦСКА с 5000 лв., решението за Гонзо е отложено
Дисциплинарната комисия към БФС наложи само финансова глоба на ЦСКА заради поведението на феновете в мача срещу Лудогорец, завършил 1:1, съобщава "ТВ7".

По време на срещата от сектор "В" на стадион "Българска армия" бяха хвърлени две парчета бетон, но без последствия. От столичния тим ще трябва да платят глоба в размер на 5000 лв. заради използването на забранените пиротехнически изделия. Върджил Мисиджан и Маркиньос ще пропуснат следващия мач на отборите си.

Дисциплинарната комисия пък отложи решението си за постъпката на временния треньор на Левски Георги Иванов. Той се опита да спре атака на Йордан Христов от Ботев Пловдив при 3:0 за сините в Коматево. В последния момент той се спря, но въпреки това бе влезнал в терена и действията му се видяха ясно на повторенията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

futbolista_rs
25.11.2014 20:01

Докато се наказват клубовете нищо няма да се промени. Хулиганите ще си замерят, ще се бият, а клубовете ще плащат. Да сложат камери на всеки сектор и едни хубави глоби по 500лв. за тия лумпени и всичко ще се оправи.

korektor
25.11.2014 17:58

До коментар [@comment 1729559] от [@user UshevBKP_DSspor]:

знам ги тези работи ,но това което казах имам предвид ,че те си мислят ,че всичко е против тях и сега пак видеота оплаквания и какво ли не друго ползваха за мача и след него ...
дразня се просто как всички се оплакват а това което казах за Левски беше просто като пример защото другите отбори неги следя .. те си мислят ,че всичко е против тях обаче пред БФС Левски и Цска са над другите а това трябва да се промени ! отдавна Цска трябваше да започне от долните дивизии и сега щяха да са по добре без дългове.
Аз искам Батков да се махне да си вземе сичките хора от Левски и ние да почнем от 0 и да се изгради всичко наново защото сме в ужасно положение *smile*

korektor
25.11.2014 17:27

Левски хвърля снежна топка 1 мач наказание
ЦСКА целят с бетон дори няма парична глоба :Д
после БФС са Левскари ... :Д това е без заяждане просто подчертавам фактите *smile*
и ако някои хора започнат да пишат за наказание на Гонзо само да спомена цялата скамейка на ЦСКА колко пъти нахлува вече на терена и провокира постоянно *smile* това не е само за последният мач !

cska_ss_front
25.11.2014 21:35

[@link http://www.youtube.com/watch?v=F_kDHSl0qKs]

manutd_forlife
25.11.2014 21:34

Левскарите удрят човек и го събарят на земята+тръгнаха да се разправят с полицията. ЦСКА не са наранили никого(макар че това заедно със случката с Петричев бяха идиотски)

smoby94
25.11.2014 18:19

Да само че наказанието не беше за снежната топка ,а за нахлуването на фенове на пистата и за това че беше ранен полицай нещо такова,за снежната топка дори не го отразиха.