Скаути на Лацио ще гледат Десподов срещу Левски

10:19
Скаути на Лацио ще гледат Десподов срещу Левски
Навършилият пъл­нолетие на 11 ноемв­ри нападател на Ли­текс Кирил Десподов може да сбъдне меч­тата си за трансфер по Коледа. По инфор­мация на „Меридиан Мач" представители на италианския Лацио ще пристигнат в Со­фия за мача между Левски и „оранжеви­те" в края на седмица­та.

Една от целите на „орлите", които искат да ловуват млади та­ланти, е именно про­дуктът на ловешката академия.

Интересното е, че през август се комен­тираше, че от Лацио дори вече са се споразумели за трансфер на нападателя от зи­мата. Информацията не бе потвърдена и договор със сигур­ност не е подписван. Римляните обаче са в група от още няколко популярни в Европа клубове, чиито скаути следят развитието на Десподов. Като цяло той е считан за един от най-обещаващите български футболис­ти въобще.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
25.11.2014 17:22

От сега знам как ще се развие кариерата на "талантливото" българско момче.Ще отиде в Лацио,няма да играе и до 2 години ще се върне в България,най-вероятно в Лудогорец или,който отбор по него време с най-голяма финансова мощ.Също като Славчев,Неделев и останалите супер класни млади български момчета,които ги вземаха и не ги пускаха и те се връщаха след година две,записали по 1,2 мача за 2рия отбор.Същото ще стане и с онова момче в Удинезе.Не се надявайте,че ще го гледаме след години в някой гранд.Същото се надявахме и за Тонев,Манолев,Божинов и всичките български футболисти с едно,две изключения.Едното е Бербатов-огромна класа,огромна,но разбирачите в България го плюят,но български футболист като него няма.Факт!Това,че тези ги вземат в сравнително големи отбори на по 18,19,не означава нищо.От там нататък те не могат да се мерят с колегите си от другите държави,щото нивото е различно.Тука добре,ама като отиде в Германия,Италия или друга държава,се вижда,че там като него с лопата да ги ринеш.

Deco_Sneijder
25.11.2014 14:22

Е помня че имаше няква статия точно за Кирил Десподов че са го взели Лацио и от 1 Януари бил тяхна собственост...ебахти медиите,ебахти лъжците.

RoSKo0o0
25.11.2014 12:11

Това го казваме всеки път, когато някой талант излезе в чужбина... вземат го големите отбори, ние се кефим и накрая потъва и изобщо не се чува... най-добре за мен е играчите да останат в българските отбори... да са си титуляри... да се развиват... да се вдигне нивото на А група и това е. Какво стана с Тонев... Манолев... и редица други, на които вече им забравихме имената. Най-грешната политика на нашата страна.

rostislav.kovachev
25.11.2014 11:16

Ето ти пример:
Защо не се даваха шансове на млади таланти като Десподов, а на бити карти на по 30 и кусур години без нормално отиграване стотици минути с националната фланелка?

Знам, че не е нормално Лудогорец да обира целия каймак на бг футбола, но си мисля, че за играч като Десподов би било най-удачно да изкара 2-3 години в отбор като Лудогорец, преди да потъне в Серия А, Бундеслига, и пр.

Така или иначе, желая му свръх успешна кариера!

sensea
25.11.2014 10:34

Дано стане, да измъкнат момчето да поиграе с големите имена...А след две три години да имаме класен национал! Успех!