Джоли и Бекъм скачат в общи гащи

12:08
Джоли и Бекъм скачат в общи гащи
Анджелина Джоли ще участва в реклама с Дейвид Бекъм. Актрисата подписа договор с "Емпорио Армани" и италианската модна къща иска Джоли да работи с футболиста, който участва в няколко рекламни кампании.

"Двамата са изключително красиви пред камера, но имат здрави семейства, така че рекламата ще бъде секси, без да обижда техните партньори", заяви говорител на модната къща.

Тези дни семейство Бекъм вече позира по бельо в нова предизвикателна фотосесия на "Армани". Двамата са легнали върху дебело въже, като футболистът показва многобройните си татуировки на ръцете и раменете, а съпругата му е с черен грим на клепачите и стегната в конска опашка коса. Звездното семейство рекламира новата колекция есен-зима 2009-2010 г. на прочутата къща.

Билбордове с техните снимки ще се появят в Милано, Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис, Рим, Париж и Токио. Според слуховете двете рекламни лица са получили общо 32 милиона паунда за черно-белите фотосесии.

Дейвид първи подписа договор с модната къща за 20 милиона паунда през 2007 г., а съпругата му подписа миналата година за 12 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

go6etoo
16.07.2009 00:41

по-добре да изритам Бекам от там и яз да влеза *joking*