Брентфорд - Фулъм, спечелен

15:57
Брентфорд - Фулъм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. ноември: 10 познати от 15 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 21.11.2014 г.



Изборът на тази опция тук определено си струва. Фулъм под ръководството на новия си мениджър сътворява невероятно резултатни двубои, като най-скорошните му две излизания приключиха при резултат 3:3. Последните му пет мача за първенство неизменно завършиха с опцията за над 2,5 гола, а като добавим и безобразната форма на техния основен защитник Бодуров, става ясно защото днес с лекота вероятно ще инкасират гол или повече и ще разчитат преди всичко на изпълнителите в атака. Брентфорд е в добра форма с три поредни победи и с четири срещи подред приключили с поне три попадения и днес ще търси максимума, за да запази мястото си в плейофите, което подсказва, че акцентът в играта на домакините също ще падне върху атаката. Головете тук не следва да липсват.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.70

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
21.11.2014 18:30

Първият ВИП мач за днес:

Ал Рифа - Ал Шаббаб

първенство: Бахрейн, Купа
час: 16:30ч.
прогноза: 1
коеф: 1,83
сигурност: 8/10
букмейкър:

Разлика във възможностите и нагласите на двата тима остойностява всеки коефициент тук над 1,70. Aл Рифа е водещ клуб в страната и от 6 изиграни мача има 5 поредни и едно реми. Ал Шаббаб загуби и шестте си мача в първенството и е на последно място. Гостите едва ли ще вложат всички сили в настоящия турнир, защото заплаха за тях да изпаднат е реална в самото началото на първенството.

краен резутат 1:0