Пенев: Не съм послушко!

21:07
Пенев: Не съм послушко!
"Аз съм Любослав Пенев, а не послушко", така коментира новината за своето уволнение досегашният национален селекционер, потърсен от bTV.

Според Пенев този сценарий е бил подготвян една година и не е изненадан от днешното решение на Изпълкома.

Досегашният селекционер заяви, че не си е подал оставката, защото си е вършил съвестно и професионално работата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
21.11.2014 16:09

Видяхме колко не си. Просто тати се намеси в най - важния мач, за да ти вземе работа, защото не го слушаше и загубата от Хървития беше най - удобния момент да те притисне. Любо голям мъж си, за да се обясняваш, само този който греши и лъже го прави.

rumbaki
21.11.2014 11:10

Каквото и да се говори,просто е ясно,че с тези футболисти нищо няма да се постигне.Дори за селекционер да бъде поставен и най-титолувания мениджър в световен аспект,хора които не искат ,а и не могат да защитават цветовете на националния флаг ,нямат място на терена.Не само Ивелин Попов,а още поне 8 души трябва да се изхвърлят от националния тим.

Deco_Sneijder
21.11.2014 00:16

Ако не е послушко нямаше да пусне Михайлов в тоя важен мач.

Chelsea86
21.11.2014 14:50

Ей го още един за когото пак Михайлов е виновен за жалкото представяне на отбора... Видяхме какво направихме и без него. Наистина много сме добри без него, още малко от Малта да загубим!

miro211
21.11.2014 11:04

Не е послушко но както казах когато те компроментират постоянно пред очите на футболистите те губят респект от треньора и почват да си правят каквото си искат. Заради "несходствата" между него и ръководството на БФС на не можа да наложи своя стил на игра. Пенев пое своята отговорност е перуката и кукловода Лечков след толкова неуспехи кога ще я поемат?

dobrinko
20.11.2014 22:24

"Пенев: Не съм послушко!"
по принцип много те хатесвам, като треньор от ЦСКА(не съм фен), литекс, добре си свъши работата и тук почна добре, добър 1-ви мач с азерите и после се усра с извинение, ЗАШО ПУСНА: НИКИ МИХАЙЛОВ, ГАДЖЕВ, ПОПОВ И ДР., ако не си послушко трябваше ВЕНЦИ ХРИСТОВ И ДР. ДА ИГРАЯТ , КАТО ТИТУЛЯРИ ВЪВ ВСИЧКИ МАЧОВЕ

rokera_henry
20.11.2014 21:46

Колкото и да не го харесвам, не мога да отрека, че с него националите ни имаха резултати и някакво положително издигане. Вярно е, че и той е бъркал на моменти и точно това, че не подходи с твърда ръка към "звездите ни" му изяде хляба.. Смятам, че не само той е дирижирал нещата за националите.. И не мисля, че следващия би се справил по-добре с тези прехвалени и надценени момиченца на терена..