Кошмарът за Фалкао продължава

20:30
Кошмарът за Фалкао продължава
Нападателят на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао остава в лазарета на тима за нови две седмици, разкри мениджърът на тима Луис Ван Гаал.

Тигъра се възстановява от контузия от 20-ти октомври насам. Тогава Фалкао игра в мача срещу Уест Бромич Албиън.

Феновете на червените дяволи се надяваха колумбиеца да е на линия за дербито с Арсенал, но това няма как да се случи.

"Чувствам се по-добре и се надявам да се върна на терена скоро. Разочароващо е, че не мога да играя, но трябва да запазя спокойствие и да се възстановя, защото най-важното е да помогна на отбора, когато съм отново на линия“, разкри Радамел Фалкао.

Колумбиецът обясни, че няма проблеми с коляното си, което лекуваше пре по-голямата част на миналия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
21.11.2014 13:15

Истината е че Фалкао не ни е ужасяващо нужен, особенно контузен, освен да продава фланелки. Надявам се от фланелки да продадем достатъчно и да си отива във Монако, където го повредиха, нека там си го оправят. Самите Монако направиха скапан трансфер, когато го взеха, защото Фалкао може да е енергичен, може да правеше чудеса, но не е за Френското първенство като физика. Нямаше как да издържи 10 негъра на мач да му влизат в краката, без да го направят на пихтия. Още като се случи трансфера там, знаех че може да очакваме контузия и то голяма. Дори за Бербатов се притеснявах, защото във Франция се влиза може би най-остро и грубо от всички първенства, включително ВЛ. Тогава един приятел ме попита какво мисля за трансфера, а аз му казах, че подобна тъпотия не бях очаквал, не само че си прецака кариерата в това първенство, но сега вече няма и кариера и крак.

Amateur2014
21.11.2014 10:36

Опасенията ми след трансфера на Фалкао станаха реалност, за съжаление. Пролемът с тази контузия идва именно от коляното. Най-много ме притеснява това, че май наистина такова е условието на наема - този сезон под наем и следващият задължително купуване за 60млн. с цел заобикалянето на ФФП. Дано не съм прав, но това е много слаб трансфер на Ван Гаал и то за огромни пари. Още повече, че тези ари можеше да се вложат за повече играчи и много по-перспективни. Напълнихме се с испано-говорящи, които сменят първенството с тежката ВЛ и това изобщо не ми харесва.

caramell
21.11.2014 09:38

За резил.. това играчи с най - високата заплата във ВЛ ? Той неможе да изкара 2 мача подред като титуляр.. и Юнайтед накрая , ако дадат там колко бяха..60-70млн. за него , значи са балъци!

ApricotGarden
20.11.2014 21:53

Хубава екскурзия си направи до Манчестър, дано е разгледал града. Като му изтече договора най-добре ще е да се връща в Монако, че с тези хронични контузии ми напомня на Харгриивс. С парите, които бихме дали за да го привлечем за постоянно по- добре да се търсят други алтернативи, не е последния нападател на Земята.

sensea
20.11.2014 21:20

Жалко ...а кой ще рита за вас в събота?

NoDiggity
20.11.2014 21:16

Или по-скоро кошмар за нас? Ся ако се изръсим наистина тия пари да го купим официално акъл няма да имаме... да изкара наема при нас, дано помогне колкото може и да го връщаме. Има къде къде по-перспективни от него.

PIMPDreamS
20.11.2014 21:08

на ФМ14 го връщат на Монако в 80% от случайте, нищо чудно и в реалността да стане така

Written
21.11.2014 09:41

ФМ14 Фалкао не е в МЮ

norwich_ajax
20.11.2014 20:33

Тва му беше на Фалки... Прееба си кариерата с тоя трансфер в Монако и тая контузия вече е пълен смешник 1 гол само.