Неделев ще се възстановява в Германия след операцията

13:09
Неделев ще се възстановява в Германия след операцията
Националът Тодор Неделев ще остане да се възстановява в Германия след операцията, която ще претърпи тази седмица. Това обяви мениджърът на клуба му “Майнц” Кристиан Хайдел.

В мюнхенска клиника офанзивният футболист ще се подложи на операция заради счупена костица в дясното стъпало. Неделев получи травмата на първата тренировка на националния отбор преди европейската квалификация с Малта. Той имаше подобна контузия и миналата есен. Тогава обаче след операцията не остана в Германия, напомня "24 часа"..

“Рехабилитацията в България не може да се сравнява с тази в Майнц. Той се върна с наднормено тегло и беше във всичко друго, но не и в добра форма, въпреки че дори бе ритал за националния отбор”, казва Хайдел пред “Лампертаймер цайтунг”.

Изданието е озаглавило материала си “Страданието на младия Тодор”. Отбелязано е, че контузията е поредният удар по Неделев. Той пристигна в началото на годината в Германия и оттогава не може да се аклиматизира. Напоследък българинът започна да рита редовно за втория отбор, но сега му предстои дълга пауза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация