Домусчиев пропуска дербито с ЦСКА

10:41
Домусчиев пропуска дербито с ЦСКА
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев очевидно е сигурен как ще се развият събитията във футбола тази седмица и замина за чужбина. Той няма да присъства на заседанието на Изпълкома днес и няма да гледа на живо дербито между своя отбор и ЦСКА през уикенда, научи "7 дни спорт".

Собственикът на шампионите замина снощи първо за Англия, след това лети за Съединените щати, където има неотложни бизнес дела. Той ще се завърне и ще седне на трибуните за мача с Ливърпул следващата седмица.
Пропуска и днешното заседание на Изпълкома на БФС. На него трябва да се решава бъдещето на националния селекционер Любослав Пенев.

Именно Домусчиев е един от критиците на треньора, който призова за неговото незабавно освобождаване. За да не доминира с мнението си обаче, Домусчиев е преценил за по-подходящо да не присъства на сбирката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
20.11.2014 20:04

Уинър ме подведоха. Целта е да ни размият мозъците тия медии *money*

sundza
20.11.2014 13:53

хахаха, абсолютно сте прави ,момчета. Но леко е притеснително колко са обсебени медиите от тази личност, след като го поставят пред всичко по-важно около това дерби.

rad011
20.11.2014 12:01

Хахах Уинър заглавието е все едно,че е основен футболист.*lol*

Crissstiano
20.11.2014 11:41

Голяма загуба за Лудогорец, сега ще трябва де сменят схемата. Определено с Домусчиев в редиците си Лудогорец е друг отбор!