Суарес и Киелини готвят помирителна среща

21:24
Суарес и Киелини готвят помирителна среща
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини смята да се срещне с нападателя на Барселона Луис Суарес, пишат испанските медии.

На мача Уругвай - Италия от груповата фаза на Мондиал 2014 Луис Суарес ухапа Джорджо Киелини по рамото и за тази постъпка бе наказан за 9 мача в уругвайския национален отбор и отстранен от футболна дейност за четири месеца.

Както пише "Мундо депортиво", футболистите възнамеряват да организират помирителна среща. Ако не успеят заради плътния график, те могат да проведат съвместна акция в социалните мрежи.

Преди време Джорджо Киелини написа в "Туитър", че не е злопаметен и се изказа против дългата дисквалификация на Луис Суарес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
21.11.2014 17:07

Браво на Киело-мъжка постъпка.И мом4ето от видеото е много право, Бан на Суарез до края на кариерата за националния,.

golemiq_geshan
20.11.2014 11:19

честно казано ако съм на Киелини , който изключително мразя , защото е адския мръсен боклук и най - долния защитник , който съм виждал да си служи във всяко единоборство с лакти и блъскания , задържания , той едно чисто единоборство не прави на мач , но ако съм на него не бих присъствал , това не му е за първи път на Суарез , не може всички да се правят че нищо не се е случило и все като прави изцепки и все срещи и всичко забравено ?! Тва е омагьосан кръг , в който никой не би искал да участва

sensea
19.11.2014 21:59

Не мога да си спомня с Иванович помириха ли се ? *joking*