Забиха по-голям пирон в крака на Неделев

10:24
Забиха по-голям пирон в крака на Неделев
Националът Тодор Неделев претърпя вчера успешна операция в Германия. Играчът на Майнц 05 се контузи преди евроквалификацията на нашите с Малта.

Ходилото на десния крак на 21-годишния Неделев бе оперирано в клиниката на д-р Ерих Рембек. Българинът се довери отново на бившия лекар на Мюнхен 1860, след като на 24 септември миналата година Рембек му постави пирон, с който закрепи счупени костици на дясното ходило. Точно този гвоздей се е счупил в началото на миналата седмица на тренировка на националите, след като Неделев стъпил накриво. Преди часове известният немски ортопед сложи по-голям пирон от стария. Периодът за възстановяване на Неделев се очаква да бъде поне три месеца, информира "Меридиан мач".

"Приятели, операцията мина успешно и този път. Надявам се повече да нямам контузии... Благодаря ви за подкрепата!", написа Неделев във Фейсбук.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deyangeorgiev97
19.11.2014 14:09

Тоше ще се върнеш по-силен! Дано ти дадат този сезон шанс за изява в Майнц и да си покажеш потенциала! Ако не, махай се от там! Те ще изгубят от цялата работа! *smile*