Пиянски скандали разбили националния отбор

09:37
Пиянски скандали разбили националния отбор
Крахът на националния отбор на България в последните месеци е съпътстван и от рязко влошаване на дисциплината в тима, съобщава "Преса". Откакто пое състава през ноември 2011 г., Любослав Пенев се обяви за казармен ред, но именно селекционерът е позволил на капитана Ивелин Попов и гравитиращите около него футболисти буквално да му се качат на главата.

След историческата издънка с Малта (1:1) е повече от ясно, че нито Пенев, нито Попов, който пропусна дузпа и отказа да говори пред медиите, ще продължат да бъдат част от държавния тим.

Един от последните случаи, в които националите са погазили дисциплината, е бил след загубената с 1:2 евроквалификация от Норвегия в Осло преди месец. Футболистите очевидно не са приели тежко поражението, макар че то намали драстично шансовете ни за плейофното трето място, и са го ударили на живот в часовете след мача. Част от играчите са обърнали с главата надолу хотела в скандинавската столица, като до 5 ч. сутринта са поръчвали бири в стаите. Самият Пенев е наясно със скандала, който съвсем не е прецедент в тригодишното му царуване в националния отбор.

Подобни драми имаше и при предшественика му на поста Лотар Матеус. През август 2011 г. германецът излови седем играчи да пиянстват в нощен бар в Минск след контролата с Беларус (0:1). От БФС глобиха провинилите се с по 1000 евро, но това не попречи на Станислав Манолев, Ивелин Попов, Николай Бодуров и Петър Занев само месец по-късно да си поръчат каса бира в хотела в навечерието на евроквалификацията с Англия. Впоследствие Манолев бе отстранен временно от отбора, но разривът в отношенията на Матеус с играчите подписа присъдата на германеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
19.11.2014 19:09

Живеят глупав живот... разпускат с дискотеки и пиянски истории и не само провалят кариерите си, но провалят и държавата ни за съжаление!

GrandeBarca
19.11.2014 19:19

Да праат кво'то искат..тва си е техния живот и могат да си го живеят както искат..не ме е*е за кариерите им..те сами преценяват какви да са...НО КОЙ ГИ ДОКАРА ТИЯ БЕЗДАРНИЦИ В НАЦИОНАЛНИЯ...щом го влече дискотеката и уискито да не го викат повече в националния и тва...да прави кво'т иска това си е техният живот..но той не трябва да бъде свързан с националния отбор по футбол...да ни срамят навсакъде...сервитьори и готвачи с извинение към професиите на хората си пишат история на наш гръб...ПЪЛНА СКРЪБ!!

IvanIR
19.11.2014 16:34

На националите изобщо не им дреме за националния....те от него нищо не получават *smile*. Зора е докато се излезе в чужбина да се залеби ...*wink*. Идват тука да се видят с родата да се напият, де си покажат новите коли и тва е...*lol*. Националния селекционер иска победи щото лапа 50 000 ако няма победи тия 50 000 ше изчезнат ....а други от къде? *cigarette*...и така......драскайте си вие тука колкото си искате....*wink*...ае*beer*

doctorMashinkov
19.11.2014 16:32

Крив треньор все пияници го преследват:в ЦСКА,в националния,чичата...

gordon_shumway
19.11.2014 12:35

Всичките са боклуци и срам за България!
Надявам се на следващия мач наистина никой да не стъпи на стадиона или който отиде да ги псува и освирква през целия мач - нека видят какво е мнението на българите за тези пияндурници и некадърници !!!

night_wolf1984
19.11.2014 11:43

Вместо да ги е срам..те спуват критиците си,който норомално..са недоволни от тея пияндури.Вън от националния*smile*

rad011
19.11.2014 11:21

До коментар [@comment 1727743] от [@user peti2v]:

Срам просто.*sad*