Берое дебне за играчи на Локо София

09:14
Берое дебне за играчи на Локо София
Треньорският щаб на Берое започна усилена работа по зимната селекция в клуба. Наскоро наставникът Петър Хубчев призна, че търси играчи на определени позиции, като сред приоритетите му е намирането на класен десен бек.

"7 дни спорт" научи, че в Стара Загора много внимателно следят обстановката в лагера на Локомотив София. Както е известно, железничарите изпитват сериозни финансови проблеми, а преди няколко дни играчите отказаха да тренират. През зимната пауза от "Надежда" пък се очаква да си тръгнат голяма част от титулярите. Основната причина за това е, че на футболистите им е писнало от постоянните обещания на собственика Николай Гигов. С оглед на факта, че играчите имат да взимат по няколко заплати, те спокойно могат да разтрогнат договорите си по вина на клуба. Тежкото положение в Локомотив София обаче е добре дошло за Берое.

Петър Хубчев вече е набелязал няколко от играчите на железничарите. Според наша информация става въпрос за чужденците Елтон и Шехуди. Първият играе на поста десен бек и от началото на сезона се представя на добро ниво, а тунизийският нападател вече отбеляза няколко важни гола за своя тим. Въпреки че в стара Загора спазват стриктна финансова политика, заплатите на двамата едва ли ще са проблем.

Ако плановете на Хубчев за привличането на Елтон и Шехуди не проработят, той ще се насочи към други футболисти от българското първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация