Петев или Стойчо Стоев в Левски, ако Херо не дойде

10:47
Петев или Стойчо Стоев в Левски, ако Херо не дойде
Сагата с евентуалния нов треньор на Левски едва ли ще свърши скоро. Отдавна се знае, че анонсираният като сигурен нов наставник на „сините“ от януари Димитър Димитров почти на 100 процента няма да дойде на „Герена“. Херо е уплашен от тежката финансова криза в Левски и не спира да си търси отбор зад граница.

Това пред „Меридиан Мач“ призна и мениджърът Мирчо Димитров, който уточни, че е получил указание лично от Херо да му търси тим в Украйна, Русия и Азербрайджан.

В Левски знаят, че Димитров вероятно ще откаже и не спират да умуват за резервен вариант. Такъв под №1 е Стойчо Стоев, но на хоризонта се задава още един познат вариант. Новият сензационен фаворит може да се окаже Ивайло Петев. Специалистът на практика е уволнен от своя АЕЛ (Лимасол) в Кипър, като в момента само формално изпълнява функциите си. Очаква се до дни раздялата да стане официално факт и Кмета ще остане без работа.

След като вече на два пъти се размина с „Герена“, този път може най-после Петев да поеме Левски. До момента той направи име основно в Лудогорец, като с разградчани спечели титлата на България на два пъти.

Ако нещата и с Петев, и с Херо отново пропаднат, резервен вариант остава друг бивш кадър на Лудогорец - Стойчо Стоев. Специалистът е без работа в момента и изчаква предложения от България и чужбина, като нееднократно подчерта, че би бил заинтригуван от „синя“ оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lord_bari
17.11.2014 17:58

Петев ще дойде на Герена през крив макарон , съмнявам се и Стоев да се занимава с олигрофрени.

rad011
17.11.2014 14:33

За Петев се съмнявам да иска.За Стоев може би има по-голям шанс.