Ходжсън: Ще е глупаво да критикувам играчите след победа с 3:1

13:49
Ходжсън: Ще е глупаво да критикувам играчите след победа с 3:1
Селекционерът на Англия Рой Ходжсън бе доволен от обрата, който „трите лъва” постигнаха в двубоя срещу Словения.

Тимът, воден от Ходжсън, допусна гол, но бързо се върна в мача и стигна до пълен обрат с 3:1.

"Мачовете продължават 90 минути и не винаги можеш да постигнеш резултат още в началото. Ние доминирахме през първото полувреме, но не бяхме напълно съсредоточени. Не правехме и пробивите, които искахме да направим. Словенците пък играха дисциплинирано, с добра организация в защита. Това ни затрудни много. След гола на Уейн обаче мачът се отвори, а и голяма част от играчите натрупаха сериозна умора. Мисля, че тогава ние заиграхме по-добре и се радвам, че направихме пълен обрат. Ще бъде глупаво, ако седнем да критикуваме играчите за победа с 3:1", обясни Рой Ходжсън.

Специалистът не пропусна да похвали и Уейн Рууни, който изигра стотния си мач с националната фланелка.

"Радвам се за Рууни. За него сигурно е много специално това, че името му седи до легендарни футболисти с над 100 мача за Англия. Освен това, именно в този двубой той игра много добре и отбеляза така нужния за победата първи гол. Джак Уилшър също свърши отлична работа с подаването в наказателното поле, което доведе и до дузпата в наша полза."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
16.11.2014 14:17

Честито Руни ...беше мотора на отбора....А някой май ще плаче за Уелбек....

manutd_forlife
16.11.2014 16:17

Беше ясно от самото начало, че продажбата на Дани е грешка. Само 12 годишни, които са гледали 3 мача, но висят в интернет да коментират и се влияят от другите казваха, че не струва. Желая на Дани късмет в Арсенал, определено ще е ключов играч за тях тази година.