Любо Пенев: В никакъв случай не трябва да ги подценяваме

19:27
Любо Пенев: В никакъв случай не трябва да ги подценяваме
"Разполагаме с точните качества и утре трябва да се поздравим с успех, който е задължителен", обяви националният селекционер на България Любослав Пенев на официалната пресконференция преди двубоя с Малта.

Утре лъвовете се изправя срещу аутсайдера в групата от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". "Съставът е ясен. Излишно е да отговарям какви промени ще има, утре ще разберете. Готвили сме се една седмица, преценявам кои са най-подходящи за конкретния мач. Всички са равни за мен", коментира Пенев.

"Отборът на Малта може да изненада всеки в нашата група. Първото, което казах на тренировката днес беше: В никакъв случай не трябва да ги подценяваме". Отборът на Малта израства - победата с 6:0 над тях е в миналото. Разполагаме с точните качества и утре трябва да се поздравим с успех, който е задължителен. Това е нещо като поправителен за нас и трябва да го вземем с отличен", допълни той.

"Не ме радва това, че утре ще има малко публика. Има още един ден, дано има повече хора. Отборът има нужда от тази подкрепа", каза още треньорът на националите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bateborisov_bg
16.11.2014 12:07

Довечера ще е поредния Български резил. Резултат 1-2

sensea
16.11.2014 14:24

Пепел ти на устата...не така...АААААААА!!*joking**joking**joking*

tishowinner2
16.11.2014 02:13

Любо вие не биете ли Малта не се показвайте повече скрийте се на някой остров и си останете там ..

dobrinko
15.11.2014 20:52

НАЙ-ДОБРЕ "ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА" И ДА ИДВА СЛЕДВАЩИЯ, ТИ НЕ СТАВАШ...