Сърбите не могат да превъзмогнат загубата от Дания

13:51
Сърбите не могат да превъзмогнат загубата от Дания
Дуо от Челси нападна съотборниците си от сръбския национален отбор след домакинската загуба от Дания с 1:3 в европейската квалификация снощи в Белград. Бранислав Иванович и Неманя Матич изразиха недоволството си от показаното от националния тим. 
 
"Всички се мислим за големи звезди и за по-добри от другите, а това е много неправилно отношение. Има играчи, които очевидно не осъзнават значението на националната фланелка и това да играеш за Сърбия. Така е от години и не може повече да продължава по този начин", коментира капитанът на сърбите Иванович. 
 
Домакините, които не можеха да разчитат на подкрепата на феновете си от трибуните заради наказание, поведоха с ранен гол на Зоран Тошич, но след почивката играта им тотално се разпадна и Дания заслужено стигна до обрат с два гола на Никлас Бендтнер и попадение на Симон Кяер.
 
 "Просто не сме достатъчно добри. Трябва да бъдем реалисти и да направим 10-годишна стратегия за развитието на националния отбор, както правят повечето от водещите страни", заяви Матич. 
 
"Белгия е един добър пример. Този отбор дълги години нямаше успехи, но в момента разполага с един от най-талантливите отбори в Европа", допълни той. 
 
Сърбия има само една точка от първите си три мача от европейските квалификации. 
 
"Честно казано в момента шансовете ни да се класиране са минимални. Трябва да положим неимоверни усилия", каза още Матич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
16.11.2014 09:11

И двамата са прави ..нищо не играха...и Датчанете не бяха в пъти по добри но си вкараха головете...