Румъния оглави група "F", Гърция рухна (видео)

00:20
Румъния оглави група "F", Гърция рухна (видео)
Представителният отбор на Румъния спечели домакинството си на Северна Ирландия и по този начин оглави еднолично класирането в квалификационна група "F" на Евро 2016. Големият герой за северните ни съседи бе защитникът Паул Пап. Именно той отбеляза двете попадения на "Национал Арена" в Букурещ.
 
Румънците откриха резултата в 74-ата минута, а 5 по-късно узакониха победата си. 
 
 
В другите двубои от група "F", националите на Фарьорски острови изненадващо се наложиха с 1:0 като гости на Гърция. Минимален успех със същия резултат регистрира и Унгария. Маджарите надвиха Финландия у дома с късен гол на Золтан Гера.
 
 
Така Румъния е лидер с 10 точки, Северна Ирландия заема 2-а позиция с 9, Унгария излезе на 3-о място със 7, тимът на Финландия е 4-и с 4, следван от Фарьорски Острови с 3, а Гърция е последна с 1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
15.11.2014 14:35

Нищо не заслужават гърците във футбола освен подобни загуби. Нека продължават в същия дух южните ни съседи. Още съм бесен, че не взех няколко хиляди само заради несъществуваща дузпа за Гърция в края на мач от СП през лятото ... Когато един отбор купува мачове идва момент, в който от целия този театър футболистите забравят какво практикуват всъщност и затова Ювентус могат само да си играят в слабото първенство на Италия и до там ... Както и Гърция- дори да се класират няма да стигнат далеч, защото не всички съдии и отбори са продажници (за щастие ... )

bacardy_breezer
15.11.2014 08:29

Тотално черно тото за Гърците или бойкот срещу Раниери. Друго обяснение на тоя резултат няма... Фарьорски острови заедно с Гибралтар, Андора и Сан Марино са възможно най-слабите отбори в цяла Европа, няма как да бият Гърция КАТО ГОСТ.

luiz_lfc
15.11.2014 02:16

Другия път няма да игнорира Самарас

golemiq_geshan
15.11.2014 09:36

Аз лично съм много от тези загуби , защото още лятото като чух , че има слух , че Раниери идва , бях потресен и в абсолютен шок , колкото по - ужасни са резултатите , толкова по - скоро ще си тръгне и толкова по - големи ще са шансовете за класиране на евро за Гърция , а дори и да не се случи , в крайна сметка ще бъде просто един загубен цикъл , който няма да се отрази много на класирането им , но пък ще е жалко .... Иначе ком2 бъркаш за фарьорите , които последните години направиха доста стойностни резултати , разбира се предимно у дома и са доста над Андора и особено Гибралтар