Звезда на Бърнли подкара \"Ламборгини\", другите \"яздят\" \"Форд Фокус\"

20:55
Звезда на Бърнли подкара \"Ламборгини\", другите \"яздят\" \"Форд Фокус\"
Кристофър Ийгълс, който е една от звездите на Бърнли изненада съотборниците си на днешната тренировка на тима, паркирайки чисто ново "Ламборгини" пред стадион "Търф Моор".

Халфът на "вишненочервените" предизвика истински фурор сред своите съотборници, тъй като по-голямата част от момчетата в Бърнли се задоволяват с много по-скромни марки коли.

"Нормално е момчетата да не прекаляват с подобни нещо. Все пак, ние сме най-малкият град, който има отбор във Висшата лига и бюджетът ни за заплати още си е на отбор, играещ в Чемпиъншип. Но не искам да осъждам и Крис, той отдавна се беше зарекъл да си вземе "Ламборгини" и промоцията му даде този повод", коментира мениджърът на тима Оуен Койл.

Ийгълс е един от най-скъпоплатените играчи на новаците в елита. Юношата на Манчестър Юнайтед прибира по 12 хиляди паунда седмично и то след 25 % увеличение след промоцията на тима във Висшата лига.

Само за сравнение, средната заплата в някои от средняците в английския елит като Уест Хям, Тотнъм и Фулъм е около 25 хиляди паунда, като звездите на тези тимове взимат над 50 хиляди седмично.

Докато Ийгълс уверено шофирал своето ново "Ламборгини", един от стълбовете в отбраната на Бърнли Майкъл Дъф, който явно не се впечатлява от лъскави коли и ходи на тренировка със скромен "Форд Фокус".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация