Левски усилено търси заместник на Пламен Илиев

10:13
Левски усилено търси заместник на Пламен Илиев
Димитър Димитров още не е казал тежката си дума дали ще стане треньор на Левски, но това не му пречи да дава съвети около селекцията. „7 дни спорт" разбра, че Димитров е подшушнал, че на „сините“ им трябва нов вратар.

Силният човек на „Герена“ Георги Иванов силно се надява бургазлията да подпише договор и да застане на кормилото. Поради тази причина се вслушва в думите на един от бившите си наставници и усилено се търси вратар, който да застъпи под рамката.

Титулярният страж на „сините“ Пламен Илиев е колеблив в представянето си след завръщането от контузията, която получи по време на лятната подготовка. Илиев, който едно време получи прякора си Тигъра заради рефлекса си, вече няма нищо общо с инстинкт на хищник.

Феновете на Левски все повече почват да коментират, че когато Пламен е на вратата, двубоят почва с гол за съперника. Така се получи и при последната загуба на „сините“ срещу Берое, когато гостите вкараха от корнер.

Вратарят на Левски пък имаше основна вина за комичното попадение на Елиаш. Резервният страж Кристиян Наумовски също не може да намери себе си. Той пази в мача за Купата срещу Монтана и получи два гола в мрежата си. По информация на „7 дни спорт“ след краха срещу втородивизионния тим Георги Иванов е изнесъл дълга реч на висок тон на Наумовски.

Както „7 дни спорт" първи писа, голямата цел пред Георги Иванов през зимата е привличането на стража на Черно море Георги Китанов.

Двете страни дори имаха устна договорка вратарят да бъде пуснат на „Герена“, а варненци да получат голям дял от парите при следващ трансфер. Лошата новина е, че Китанов е с тежка контузия и ще отсъства дълго време от терените. Няма да е изненада обаче Левски да го прибере през зимата, въпреки че няма да може да го ползва.

В списъка за нови попълнения на Димитър Димитров има още десен бек, централен защитник, вътрешен и атакуващ халф и нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

balkanski
08.12.2014 16:22

имаше малко данни момчето , но при говеда не се вирее
Ей то се скъса да реве след хубавия мач срещу Славия и а а а да станат шампиони

doctorMashinkov
14.11.2014 17:28

Пацо мачарока успя да се задържи толкова години ,след като провали сумати мачове,но сега с идването на Херо времето му изтече

crazy_rabbit
14.11.2014 11:48

На негово място ще отиде Геле Пумата *lol*

Chelsea86
14.11.2014 13:15

Ти по-добре мисли кой ще играе в Славия вместо да даваш акъл в темите на Левски и ЦСКА!

golemiq_geshan
14.11.2014 10:49

Не само , че е колеблив , Пацо е доста нисък и дори не толкова мощни шутове , но добре насочени му е трудно да достига и винаги ще бъде така ... Въпроса не е че е кколеблив , защото е млад и Де Хеа беше колеблив ако става въпрос , но просто Пацо няма данните за голям вратар , лично мое мнение - никого не ангажирам с него