Тевес: Не съм предател

16:58
Тевес: Не съм предател
Аржентинският нападател Карлос Тевес заяви, че преминаването му в Манчестър Сити няма да бъде предателство спрямо привържениците на градския съперник на "гражданите" Манчестър Юнайтед.

"Ако играя за Манчестър Сити не мисля, че феновете на Юнайтед ще го сметнат за предателство. Те вероятно помнят, че по един или друг начин аз бях изхвърлен от клуба и трябваше да разгледам всички възможни оферти. Това се случи, тъй като повече не издържам на ситуацията си на "Олд Трафорд", каза Тевес.

"Първата година беше добра във всички отношения. Участвах в игрите и усещах уважението на треньора, но през втората година се случиха някои странни неща, които аз все още не разбирам. След мача, когато Ливърпул ни победиха с 4:1 Фъргюсън тотално ме игнорира, сякаш ме обвиняваше за загубата, след като очевидно Ливърпул доминираха през цялото време. След това феновете се застъпиха за мен, да бъда в отбора, но той не предприе нищо. Дадох всичко за Манчестър Юнайтед и хората го знаят. Поради тази причина не заслужавам нещата да приключат по този начин", заяви още аржентинският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pesh00
08.07.2009 17:51

Тевес е страхотен футболист. Добре че се махна от Манчестър защото там не му дадоха шанс да покаже на какво е способен.

TheVaskobg
08.07.2009 12:14

Тоя вече не мога да го дишам.Само за едно и също нещо плаче.Егати и ревльото.Дори и след като беше титуляр пак ревеше след някой друг мач.Имаше повече срещи и изиграни минути от Бербо и какво другите хич да не играят заради този сопол ли?Добре че се чупи от отбора.

beckham_07
07.07.2009 20:34

Даде всичко,но накрая отиде в Сити за пари!!!!!!!

azur
07.07.2009 19:57

Как да го кажа .. това ми е един от най - противните футболисти ... общо взето маймуна ... Какво беше хубавото , докато играеше в Юнайтед всеки сезон прави по 1-2 хубави гола ... още малко случайни и през останалото време тича след топката като кучетата !! И всеки път някой е виновен... Обвинява Съра, който е дал толкова много на тима и не може някакъв 2Х годишен пикльо да му държи сметка ... Плюс това и Берба му пречеше май ...