Тоти: Ядосах се на Гарсия, че ме смени срещу Торо

15:25
Тоти: Ядосах се на Гарсия, че ме смени срещу Торо
Капитанът на Рома Франческо Тоти призна, че наистина се е ядосал на решението на треньора Руди Гарсия да го замени по време на двубоя с Торино, спечелен от вълците с 3:0.

Тоти сподели, че се е надявал да се разпише и затова е изпуснал нервите си, но вече всичко е забравено.

"Моментално изяснихме нещата с треньора след края на мача“, заяви 38-годишният Тоти пред Corriere dello Sport.

"Работим в перфектна хармония на тренировките в последните няколко дни. Шегуваме се и нищо не се е променило в нашите чудесни взаимоотношения. Не винаги ми харесва, когато ме сменят преди края на мача и точно това казах на треньора. Исках да вкарам гол, но интересите на Рома са на първо място“, сподели Тоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
13.11.2014 16:03

Жалко наистина че толкова много красиви голове ги няма тук , но това могат да го знаят само адски фанатизирани фенове на КАПИТАНА , които го обожават и следят от поне десетилетие - аз от повече . Освен , че беше свръх бърз когато беше млад , нещо , което сега е нормално явление , появиха се какви ли не бързаци , които обаче нямат качества , защото само залагат на фитнеса и бързината си , преди 10 години такива бързаци нямаше и скоростта определено беше доста по - рядко срещана . Иначе ако може да се опише с една дума тя е краля на петичката , както на скоро го бяха обявили от някакво проучване за игра с пета