Любо Пенев недоволен от Попето и Манолев

11:37
Любо Пенев недоволен от Попето и Манолев
Ситуацията в националния отбор на България определено не е толкова спокойна и миролюбива, колкото му се иска на треньора Любослав Пенев. Като цяло виновник за това е и селекционерът, който даде емоционална пресконференция в понеделник, с която разбуни духовете и размаха заплашително пръст на своите футболисти.

По информация на "7 дни спорт" вече има и такива, които са го отнесли, а критиките на Пенев в никакъв случай не са безадресни. Най-много разговори треньорът е имал с двамата тартори в съблекалнята - Станислав Манолев и Ивелин Попов.

Бившите съотборници от Литекс минават за най-добри приятели и за лидери в тима, но не го показват напоследък с изявите си на терена. Именно към това имал претенции Пенев по време на лагера на отбора в Правец. Той настоял за по-сериозно отношение от двамата, които са и сред най-опитните в сегашния състав на националния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
14.11.2014 09:28

Като не е доволен г-н Пенев и с право ... Да си преглътне грдостта ида повика Бербатов като мъж ... Ако ли не се получат нещата да ги държи на скамейката както правят истинските треньори, за да им покаже, че не са единствени ... Срещу Малта може да разнообразява състава колкото иска и пак ще бием. Това е една невероятна възможност да пробва всичко.

191488
13.11.2014 22:12

Друго щеше да си е ако играеше Бербатов,но нали е продажник ..

medno
14.11.2014 09:17

Прав си винаги съм казвал, че като изключим Стоичков Бербатов е най- добрия български футболист и не само най- добрия ами и най- умния безопелационно ... Това личи и в играта му и в интервютата и самата му постъпка да не играе в националния говори достатъчно за каква сбирщина нещастници става въпрос ... Българи юнаци ... Българи юнаци ... стадиона пълен и скандира, нашите нямат хъс да ритнат тъпата топка ... Срам за великата ни страна е цялата мафия и футбола и той е на същото ниво. Дано Кубрат смачка Кличко, пък за националния е ясно какво ще стане, щом на най- добрия ни футболист му е под достойнството да играе, докато баламурниците вирят носове и не го викат в националния ... пфф жалка работа . жалкаааааааа и ще бием Малта, защото плеймейкърите и нападателите им са адвокати и счетоводители и след мача ще излезе някой идиот, който да каже, че съвсем реално сме още в борбата за европейското класиране .... ПЪЛНИ глупости ....

RMRM7
13.11.2014 23:40

Бербатов е най-великият български футболист в историята, журналистите и феновете го изгониха с освиркванията си, никъде по света няма такова нещо да имаш един единствен играч от световна класа и да го освиркваш и обиждаш във всеки мач, даже прекалено много остана, защо феновете на Португалия не освиркват Роналдо, и той не играе за националния така както за Реал, но никой нищо не му казва, само името на Бербатов е достатъчно,щом всички бяха недоволни с него, сега нека журналистите да намерят негов заместник!

ApricotGarden
13.11.2014 14:18

Вместо да се мотивират от критиките, те големите лидери се сърдят.*thumb_down**thumb_down*

angel.bonev.908
13.11.2014 15:38

Попето е най-големия професионалист, няма що. С тоя сакат отбор ще чакаме класиране на Европейско. Хвани единия, удари другия......

medno
13.11.2014 15:20

Така е ... Професионалистите искат да чуят критики, за да могат да се усъвършенстват.

Nelly_Lazio
13.11.2014 14:11

аз не знам някой някога да е бил доволен от това попе пффф