Рой Кийн нокаутира футболен фен в Глазгоу

10:22
Рой Кийн нокаутира футболен фен в Глазгоу
Помощник-треньорът на Ейре Рой Кийн наби футболен фен и вероятно ще пропусне евроквалификацията срещу Шотландия.

Инцидентът е станал пред хотела в Глазгоу, в който са отседнали ирландските национали. Между Кийн и запалянкото избухнала словесна престрелка, която прераснала в бой. По сведения на очевидци бившият капитан на Манчестър Юнайтед с две крошета нокаутирал фена.

Започнало е разследване, но засега срещу Кийн не е заведено дело. Потърпевшият също не е подал жалба. Предполага се, че по-късно Кийн се е свързал с него и му се е извинил, а вероятно и го е компенсирал финансово за двете тупалки. Не се съобщава дали фенът е бил шотландец или ирландец.

Така или иначе, Кийн с почти стопроцентова сигурност ще бъда наказан, ако не от ирландската федерация, то от УЕФА. Което означава, че няма да може да бъде на скамейката до старшията Мартин О'Нийл на евроквалификацията срещу Шотландия, която се играе в петък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
14.11.2014 06:33

Аз разбрах, че е станало в хотел в Дъблин а не Гласгоу?
Рой е известен с късите си реакции, но мисля, че извън спортни прояви трябва да се третират по НК а не от федерации некви. *wink*
Инак Газа да са го спукали от наказания за пиянски скандали, не че ще му пука де*erm*

Tobleron
13.11.2014 11:22

Според мен е глупво да се накзва някой за инвън спортни прояви. Утре може да решат да го накажат щот се е скарал с жена си...

Notlike
30.04.2015 11:19

Лоша реклама няма, отдавна са го казали.

Nelly_Lazio
13.11.2014 14:20

можеби това тук се води футболно хулиганство*smile*

AC_Milan_92_45
13.11.2014 11:41

Навсякъде, не само в футбола и не само в спорта като цяло, всяка проява на лошо поведение на знаменитост, на работното място или извън него, най-малкото се наказва от работодателя, защото скандалите и простотиите, в които се замесва, рефлектират на всички и всичко, които се асоциират с него., защото води до лоша реклама. Дали било футболист, спортист, актьор, музикант и тн.

Docker
13.11.2014 10:34

Великан. Последния истински Капитан на Ман Юнайтед. Респект.