Мексико надви Холандия в Амстердам (видео)

23:48
Мексико надви Холандия в Амстердам (видео)
Националният отбор на Мексико победи Холандия в приятелска среща. Двубоят на стадион "Амстердам Арена" приключи при резултат 3:2 за ацтеките. Така съставът на гостите взе частичен реванш за загубата си от същия съперник на 1/8-финалите на Световното първенство в Бразилия през миналото лято.

През първото полувреме на среща падна само един от головете и в 8-ата минута, дело на завърналия се за Мексико нападател Карлос Вела.

В 49-ата минута силен изстрел на Уесли Снайдер изненада Гийермо Очоа за 1:1. В 62-ата минута отново Вела беше изведен в наказателното поле от Хесус Мануел Корона и простреля Крул. Малко по-късно Хавиер Ернандес излезе очи в очи с вратаря на Холандия и го преодоля за 1:3. В 74-ата минута Дейли Блинд върна едно попадение с топовен шут, а в края на мача Куинси Промес и Хунтелаар не успяха да донесат на оранжевите поне равенство.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NoDiggity
13.11.2014 10:21

И 2та гола на Холандия са ебати зверските :Д

sakata_97
13.11.2014 09:54

Холандия от както бяха поети от Хидинг са много зле*confused*

bacardy_breezer
13.11.2014 08:59

Хммм, много ми е чудно кво става с Холандия ?!? Имат много добри играчи - млади таланти + опитни бойци като Робен, Снайдер, Ван Перси... Видяхме го на световното. Обаче след смяната на Ван Гал с Хидинк, нещо им стана... Чудя се дали нещо играчите негодуват, че Хидинк им е тренер и не правят нарочно бойкот ? Защото в крайна сметка Гуус не е случаен треньор, доказал се е начело на много отбори ( и клубни и национални ), така че не мисля, че е по-слаб тренер от Ван Гаал, а разликата в играта на холандците е ОГРОМНА. Има нещо гнило.

medno
13.11.2014 09:34

Няма нищо гнило. Вчерашния мач беше приятелски само за Холандия, докато за Мексико беше реванш и по пътя на логиката бях убеден, че ще бият. Нищо изненадващо няма. Колкото до загубата в предишния крък на квалификациите от Исландия, според мен това беше подценяване на един много стабилен всъщност отбор.