Калдерон: Сър Алекс не пускаше Роналдо в Реал

11:49
Калдерон: Сър Алекс не пускаше Роналдо в Реал
Отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона са постигнали споразумение за трансфера на Кристиано Роналдо, но португалецът не пожелал да напусне Острова в посока "Камп Ноу" заради желанието си да играе в Реал Мадрид. Това разкри бившият президент на Кралския клуб Рамон Калдерон. По думите му, двукратният носител на Златната топка бил спазарен за Белия балет още година преди официалното му преминаване в испанската столица.

В същото време Калдерон твърди, че легендарният мениджър на червените дяволи сър Алекс Фъргюсън не бил склонен да пусне Роналдо в Реал и именно той бил мостът в преговорите между Юнайтед и Барса за португалската звезда.

"Чувствам се длъжен да призная, че Фъргюсън не обичаше Реал. Той намеси Барселона, за да предотврати трансфера на Роналдо в Мадрид. Но Кристиано пожела да играе при нас. Преговорите с Манчестър Юнайтед продължиха близо 2 години. По онова време сегашният президент на клуба Флорентино Перес ме посъветва да се откажа от сделката под предлог, че Роналдо е много скъп. Той е пример за всички. Гордея се, че го привлякох в Реал", заяви Калдерон.

Роналдо премина в Реал през лятото на 2009 г. срещу рекордните 94 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd21
13.11.2014 19:06

Ще ми кажете ли 1 вото заглавие,щото гледам е паднал голям смях *lol*

rokera_henry
12.11.2014 12:18

Шокиращо! Аз останах без дъх, за малко и да припадна.. ама.. поех си дъх..

Tearstained
12.11.2014 13:08

Хахахахахха *lol* Дръж са, дръж са *lol*