ЦСКА си връща Гранден, ако Тони Силва напусне през януари

09:58
ЦСКА си връща Гранден, ако Тони Силва напусне през януари
Треньорският щаб на ЦСКА следи случващото се около бившия футболист на тима Елиот Гранден, пише "Тема Спорт".

Крилото в мо­мента е собственост на румънския Астра Гюргево, но има само 2 мача в местния елит и почти сигурно ще разтрогне контракта си с клуба. Гранден не само че не играе редовно, но и заплатата му често се бави с по 1-2 месеца. Той е бе­сен от отношението на ръко­водството и вече е провел разговори със своя агент да му търси нов отбор.

Една от възможностите пред французина е ЦСКА, но Стойчо Младенов не е напъл­но убеден, че привличането му ще е от полза. Крилото иг­ра с успех на "Армията" през пролетта на 2010 г., като в 10 мача в А група вкара 4 гола. В началото на следващия се­зон обаче бе продаден на то­гава елитния английски Блекпул. Гранден изкара три сезона в този отбор, но не блесна с изявите си, като бе отдаден и под наем в Ница.

След като напусна Блекпул, Гранден си уреди преминаване в друг ели­тен английски клуб - Кристъл Палас, но така и не записа участие в Премиършип и в на­чалото на годината разтрог­на. Последва втори престой в Блекпул, преди да премине в Астра.

На Гранден му липсва дос­татъчно игрова практика и това би попречило на евенту­ално негово преминаване в ЦСКА. Все пак армейците мо­же да погледнат no-смело към бившия си кадър, ако Тони Силва бъде продаден през зимата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация