Дукла Прага – Баник Острава, спечелен

14:10
Дукла Прага – Баник Острава, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 6 познати от общо 8 мача - 75.0% успеваемост

► Залог на деня за 09.11.2012 г.


 
След шампионската титла на гостите преди няколко сезона тяхното последващо представяне бележи тотален спад. Не веднъж гостите се замесваха в битката за оцеляване, но с доза рутина запазваха елитния си статут. И този сезон Баник Острава ще бъде сред "претендентите" за изпадане, като ще бъде нужда и сериозна доза късмет за може тимът да остане сред най-добрите в Чехия и следващия сезон. Причината Баник да не бъде в момента на последно място в таблицата е фактът, че в последния кръг той беше домакин на сегашния последен тим в таблицата този на Теплице и тогава Баник спечели с 3:2 и се оказа с точка повече от най-слабия тим в елита на Чехия към момента. Гостите са в дълбока финансова криза и изход от нея не се вижда. Последния път когато Баник спечели като гост беше в средата на месец август, като това беше и последната му победа в първенството като цяло, ако изключим тази от предишния кръг над слабака Теплице. Дукла Прага е наследник по един или друг начин на доста славна история и домакинските й срещи са истинско изживяване за привържениците на отбора. Всяко домакинство е добре посетено и се очаква с интерес от голяма част от жителите на Прага. От този стадион с три точки до тук през кампанията си тръгна само миналогодишния шампион Виктория Пилзен. И други от водещите тимове в страната гостуваха на Дукла в Прага, но не успяха да заслужат победи. През април тази година Дукла спечели като домакин срещу Баник с 4:1 и сега има всички предпоставки отново да се справи със съпротивата на доста разколебания във всички отношения гостуващ тим.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
09.11.2012 17:15

Спряхме да правим забележки за коефициентите и от известно време насам пак ги почнаха с баданарката. Конкретно за днес - такъв коефициент няма, нещо повече, не е имало. При някои букита е имало стойности над 1,8, но на 05-06.11, днес сме 09.11(справка бетексплорер). За днес стойностите рядко достигат 1,7. Мисля, че Сотиров няма нужда от такива надписвания, показа, че може да залавя и прилични коефициенти.
Колкото до мача - Чехия е поредната страна, със скандал за нагласени мачове. Става въпрос за миналия сезон, но и този ни предложи вече някои филми. Внимателно със залозите там, едно обръщане на резултата на полувремето няма да ме изненада*smile*

putopalo
10.11.2012 01:11

Сао Каетано кво направиха не е истина*smile*,от 0:2 до 4:2 и е 80-та мин. на мача.Усети ги бразилците,браво колега.Не може да не сме доволни днес *beer*

mistral
09.11.2012 18:34

Не ме влекат островите*smile* Франция засега съм я оставил на заден план, докато се поизбистрят нещата. Там ми е по-интересен втория полусезон. Ще следя мача Рух-Легия, най-вече за домакинска победа, при Бетис очаквам и двата отбора да бележат, по-късно има интересни срещи в Бразилия Б, където Каетано ще гони задължителна победа, а Брагантино също може да спечели "изненадващо". Освен това напоследък доста ми снасят в БелгияБ, Вестерло и Антверп също очаквам да си разменят по някой гол. Успех!

putopalo
09.11.2012 18:06

Къде се загуби бе играч,вече почнах да мисля,че си направил голямата кинта и си някъде по островите(дай боже).Някакви идеи за голове по Францията?Аз ще следя най-вече Бетис-Гранада,очаквам да се случи нещо интересно.Колкото до прогнозата на Сотиров,за мен това е потенциален Х.